Voeding Stress Coaching Massage Huisregels Even voorstellen Home Tarieven Contact

Massage

Massage is een weldaad voor lichaam en geest; het brengt veel meer dan een ontspannen en luxe gevoel. Het is één van de oudste geneeskundige behandelingen. Drieduizend jaar geleden kende men dit gebruik al in China, Egypte, Griekenland en het Romeinse Rijk.

Veel gezondheidsklachten van vandaag de dag vinden hun oorsprong in stress; massage is dan een probaat middel om in te zetten.

Gelukkig ziet men het belang hiervan steeds meer in.


Voordelen van massageEen klassieke ontspanningsmassage voor het hele lichaam. Deze massage wordt op een massagetafel uitgevoerd.

Door middel van verschillende massagetechnieken wordt totale ontspanning nagestreefd.

Zeker voor de ‘denkers’ onder ons een goede manier om meer balans te krijgen tussen hoofd en hart.


Stoelmassage


Stoelmassage is een drukpuntmassage waarbij tevens alle voordelen van een klassieke massage gelden.

Stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven op een speciaal hiervoor ontworpen stoel.

Deze massage is laagdrempelig voor mensen die zich liever niet van hun bovenkleding ontdoen.

Ook de stoelmassage staat garant voor heerlijke ontspanning.


Hoofd & nekmassage – Gezichtsmassage – Voetmassage


Deze verkwikkende deelmassages van 15 minuten zijn los te boeken of te combineren met een consult.


Afslank/bindweefselmassage


Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Men verliest geen gewicht maar wel de nodige centimeters in omvang. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en strakker, ook striae word minder zichtbaar.

Door deze pittige massage ervaart men vaak een energiek gevoel. De beste resultaten worden verkregen bij een kuur van 10 behandelingen.


Ontspanningsoefeningen & Body Drum Release

Ontspanningsoefeningen


Ontspanningsoefeningen worden vaak liggend maar ook zittend uitgevoerd.* Het doel van ontspanningsoefeningen is om de verhoogde spierspanning te reduceren tot een normaal niveau en het hoofd tot rust te brengen. Een paar momenten van diepe ontspanning per dag kunnen stress al doen afnemen. Alleen ‘denken’ aan een prettige situatie of plek kan al verlaging van de spierspanning teweegbrengen.


Body Drum Release


Body Drum Release is een methode waarbij afwisselend op de linker- en rechterkant van het lichaam van de cliënt wordt getrommeld, terwijl de cliënt zich concentreert op een gedachte, emotie of juist helemaal niets. Tijdens het trommelen wordt de cliënt ontspannen en kan er een stroom van gedachten en beelden op gang komen die inzichten geven. Soms komen er emoties boven die onmiddellijk worden verwerkt. Body Drum Release zorgt voor een actieve stimulatie van de beide hersenhelften. Deze methode kan zowel zittend als liggend uitgevoerd worden.


Voordelen Body Drum Release
* Bij alle vormen van ontspanningsoefeningen wordt de kleding aangehouden, makkelijk zittende kleding is aan te bevelen.

Home Copyright © 2013 Mediterina | All rights reserved
Home Even voorstellen Voeding Stress Coaching Massage Tarieven Huisregels Contact Recensies