Voeding Stress Coaching Massage Huisregels Even voorstellen Home Tarieven Contact
Copyright © 2013 Mediterina | All rights reserved

Praktijk voor Weight & Well-being

Hartelijk welkom op de website van Mediterina, praktijk voor weight & well-being. Bij Mediterina wordt gewerkt aan ons welzijn. Uit noodzaak, preventief, maar ook voor een heerlijk luxe gevoel.We nemen de tijd om ons functioneren onder de loep te nemen en bij te sturen waar nodig/gewenst. Overgewicht, stress, gespannen spieren, piekeren, het zijn allemaal zaken die ons geestelijk en lichamelijk uit balans brengen.

Wilt u het anders? Neem dan gerust contact op. Bij Mediterina mag u altijd uitgaan van een professionele, betrouwbare, en empathische benadering.

Als antwoord op deze klachten biedt Mediterina een passend pakket van diensten aan die elkaar onderling versterken:Al deze middelen dragen bij aan het totale welzijn van de mens; preventief en adequaat.Ze kunnen welvaartziektes voorkomen, verminderen of uitstellen, ze vormen een samenspel van eeuwenoude wijsheden en moderne methoden. Tot slot wordt bij Mediterina het belang van de lach niet onderschat, want uiteindelijk dienen ook serieuze zaken in balans te zijn.

Graag tot ziens bij Mediterina!

Terug
Home Even voorstellen Voeding Stress Coaching Massage Tarieven Huisregels Contact Recensies